Let og effektiv bilvask

Herning - Dæmningen

7-22Dæmningen 21, 7400 Herning

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Dæmningen 21

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Åben mellem 7-22

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Herning

I Herning har Wash World en bilvaskestation med to vaskehaller, som har åbent hver dag fra 7-22. Her kan du få en billig bilvask i høj kvalitet, som benytter sig af den nyeste teknologi for at sikre dig den bedste service. Vores vaskehaller over hele Danmark skyder op med lynets fart, da Wash World er i en rivende udvikling.

Herning Bilpleje

Kan du lide at passe og pleje din bil, så den altid tager sig pæn og nyvasket ud? Så kan du med fordel benytte dig af vores gode tilbud som medlem af Wash World, hvor du får ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb. Så kan du køre din bil i bilvask lige så ofte, du vil. På pladsen foran vaskehallen kan du benytte dig af vores forvask, hvor vi stiller sæbevand og børster til rådighed. Giv dine fælge, nummerplade og diverse kroge på bilen en ekstra tur med børsten, så du kan få løsnet den værste snavs.

Bliv medlem af Wash World

Som medlem af Wash World kan du vælge mellem 5 forskellige bilvaske: Basis til 69 kr., Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr. og All Inclusive til 229 kr. om måneden. Læs mere om de enkelte vaske og priser her. Hvis du en dag ønsker at prøve en anden vask, end du har abonnement på, så kan du sagtens det. Det gør du ved at tilkøbe en anden type vask, når du står ved vaskehallen. Du får vasken til differencen på enkeltvaskprisen, og tilkøbet vil blive trukket sammen med næste måneds betaling.