Let og effektiv bilvask

Haderslev - Sverigesvej

7-22Sverigesvej 2M, 6100 Haderslev

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Sverigesvej 2M

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Åben mellem 7-22

Image

2 vaskehaller

Image

2 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Haderslev

Trænger din bil til en vask, så kør ind til Wash World på Sverigesvej 2M i Haderslev. Vi har åbent hver dag fra 7-22. Her kan du købe en miljørigtig og skånsom bilvask i god kvalitet i vores 2 vaskehaller og 2 Vask Selv stationer. Vi anvender den nyeste teknologi og tilbyder 5 forskellige bilvaske: Basis, Guld, Premium, Premium Plus eller All Inclusive. Du kan til enhver tid købe en enkeltvask, men du kan også vælge at købe et månedligt abonnement på en af de vasketyper. Som medlem af Wash World kan du vaske så mange gange, du vil for et fast månedligt beløb.

Bilpleje på den nemme og økonomiske måde

De fleste elsker en nyvasket bil, men det kan også blive dyrt at vaske bil for ofte. Men med et medlemskab hos Wash World behøver du ikke overveje, om der er luft i budgettet til en bilvask. Du har nemlig fri vask, så længe du er medlem. Det kan koste dig så lidt som ned til 99 kr. pr. måned, når du har betalt oprettelsen på 99 kr. Så hvis du også elsker en ren bil, så vælg en økonomisk løsning, der hurtigt tjener sig hjem. Hos Wash World får du adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning, som er koblet op på dit medlemskab.

Vask selv bil Haderslev

I Haderslev har vi også 2 Vask Selv stationer. Det er oplagt til dig, der foretrækker at vaske bilen selv, men ikke har den fornødne plads eller udstyr derhjemme. I vores overdækkede vaskehal finder du børster og sæbe til at vaske bilen med. Som afslutning får du en skylning med kalkfrit vand, der gør at bilen ikke får hvide kalkpletter. Du behøver således ikke at eftertørre bilen, men kan blot køre direkte ud på motorvejen og lade denne klare tørringen. Vask Selv har en fast lav minutpris på 6 kr.