Let og effektiv bilvask

Frederikssund - Askelundsvej

24 timer alle ugens dageAskelundsvej 8, 3600 Frederikssund

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Askelundsvej 8

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,58mMax hjulbredde: 2,2m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Frederikssund

På Askelundsvej 8 i Frederikssund finder du Wash Worlds to vaskehaller. Her kan du vælge mellem fire forskellige månedlige abonnementer med ubegrænset bilvask: Basis, Guld, Premium og Premium Plus. Det er hurtigt og enkelt at vaske din bil hos Wash World. Som medlem behøver du ikke have penge op af lommen hver gang, men kører blot din bil i vaskehal, når det passer dig. Det hele er betalt i dit månedlige medlemskab.

Der er ingen binding på medlemskabet. Ønsker du at opsige, så kan du gøre dette inden den 20. i en måned til udgangen af samme måned.

Wash World Frederikssund – Dit foretrukne valg, når du vasker bil

Hvis du elsker en nyvasket bil, så skal du tegne et medlemskab hos Wash World. Vi bruger den nyeste teknologi indenfor bilpleje, hvilket sikrer dig en miljørigtig og skånsom bilvask. Du kan prøve vores bilvask af med en enkeltvask, inden du beslutter dig for at tegne medlemskab. Men hvilken vask skal du vælge?

Hvilken bilvask skal du vælge?

Basis: Det perfekte valg for dig, der søger en let og hurtig bilvask. Prøv den for 39 kr. som enkeltvask eller køb ubegrænset bilvask i Frederikssund for 69 kr. pr. måned.

Guld: Ønsker du også hjulvask og skyllevoks, så skal du snuppe en Guld vask til 69 kr. eller et medlemskab for 119 kr. pr. måned.

Premium: Med en Premium vask får du yderligere højtryksskyl, undervognsskyl og polering. En enkeltvask koster 89 kr. eller ubegrænset vask til 149 kr. pr. måned.

Premium Plus: Denne vask er det ultimative valg inden for bilpleje, hvor du også får insektrens med. Prøv en enkeltvask til 99 kr. eller få ubegrænset bilvask til den nette pris af 159 kr. pr. måned.