Let og effektiv bilvask

Ebeltoft - Færgevejen

7-22Færgevejen 3, 8400 Ebeltoft

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Færgevejen 3

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,58mMax hjulbredde: 2,2m
Image

Åben mellem 7-22

Image

1 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Ebeltoft

På Færgevejen 3 i Ebeltoft finder du Wash Worlds vaskehal til personbiler. Vaskehallen er åbent fra 7-22 alle dage og klar til at vaske derudaf. Wash World anvender den nyeste teknologi, og vores bilvask er miljørigtig og skånsom. Du kan vælge mellem en enkeltvask eller et medlemskab, som giver dig ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb.

Renere bil – mere køreglæde

Der er ikke noget som at sætte sig ind i en nyvasket bil og drøne derudaf. En skinnende ren bil øger køreglæden, så hvorfor ikke gøre det lidt sjovere at være billist? Det kan blive lidt sjovere med et medlemskab hos Wash World. Så kan du nemlig vaske din bil i vaskehallen så ofte, du ønsker – for et fast månedligt beløb. Som medlem er det super nemt at få en bilvask, da vaskehallen automatisk registrerer dit medlemskab ud fra scanning af din nummerplade. Sving forbi vaskehallen, når det passer dig. Du skal hverken have kreditkort eller medlemskort op af lommen, og du behøver ikke forlade din bil.

Ubegrænset bilvask fra 69 kr. pr. måned

Du vælger selv hvilken type vask, du ønsker at have abonnement på. Basis er vores billigste vask til 69 kr. pr. måned. Herefter kommer Guld til 119 kr., Premium til 149 kr. og Premium Plus til 159 kr. pr. måned. Læs mere om hver enkelt bilvask. Der er ingen binding på dit abonnement, og du kan opsige det frem til d. 20. til udgangen af samme måned. Oprettelsesgebyret er 99 kr.

Selvom du har valgt en billigere bilvask på dit abonnement, kan du sagtens få en af de dyrere vaskeprogrammer, når du har behov. Det får du ved at tilkøbe denne i automaten ved vaskehallen. Du får vasken til differencen på enkeltvaskprisen. Tilkøbet vil blive trukket sammen med næste måneds betaling.