Let og effektiv bilvask

Brande - Vestergårdsvej

24 timer alle ugens dageVestergårdsvej 3, 7330 Brande

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Vestergårdsvej 3

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

1 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Brande

På Vestergårdsvej 3 i Brande finder du Wash Worlds vaskehal, som har døgnåbent. Vores vaskehal er placeret lige ved detailbutikker og benzintanken i Brande, hvilket gør det nemt at klare flere ærinder på én gang. Kør ind til Wash World tæt på afkørslen til den Midtjyske Motorvej og prøv vores effektive, men skånsomme og miljørigtige bilvask.

Vask din bil skinnende ren

Vores vaskehaller tilbyder 5 forskellige vaske: Basis, Guld, Premium, Premium Plus og All Inclusive som du kan købe som enkeltvask eller via et medlemskab, hvor du må vaske lige så ofte, du vil.

Vil du gerne vaske bil flere gange om måneden, så har du mulighed for at spare mange penge på din bilvask. Som medlem hos Wash World kan du for et fast månedligt beløb vaske så mange gange, du vil. Du får adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning, som er koblet op på dit medlemskab. Du behøver derfor ikke at stige ud af bilen, for at finde medlemskort eller kreditkort frem, da alt fungerer automatisk via nummerpladescanning. Tilmeld dig i dag.

Hjulvask klarer vi også

Har du meget beskidte fælge, kan du med fordel købe en vask, hvor hjulvask indgår. Fra Guldvask og opefter er hjulvask en del af prisen. Vi bruger den nyeste teknologi på markedet, hvor dine fælge bliver vasket med både højtryk og hjulbørster. Inden du kører bilen i vaskehal, er det en god ide at tage det værste snavs med sæbevand og en børste. Det kan du gøre på pladsen til forvask foran vaskehallen. Det er nemlig ofte, at der samler sig skidt i krogene, som kræver lidt ekstra knofedt. Wash World stiller sæbevand og børste til rådighed, som du frit kan benytte.