Let og effektiv bilvask

Aalborg - Otto Mønstedsvej

24 timer alle ugens dageOtto Mønsteds Vej 5, 9200 Aalborg

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Otto Mønsteds Vej 5

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilpleje Aalborg

Trænger din bil til en vask, så kør ind til Wash World på Otto Mønstedsvej 5 i Aalborg SV. Her får du en miljørigtig og skånsom bilvask i god kvalitet i vores to vaskehaller. Vi anvender den nyeste teknologi, der sikrer dig en effektiv og økonomisk bilvask. Vi tilbyder 5 forskellige bilvaske: Basis, Guld, Premium, Premium Plus og All Inclusive. Du kan købe en enkeltvask eller vælge at få et månedligt abonnement, hvor du kan vaske så mange gange, du vil hver eneste måned for et fast beløb. Wash World vaskestationen er beliggende i Aalborg SV tæt på Meny Aalborg. Du kommer let til og fra vaskehallen takket være den gode infrastruktur i bydelen, hvor Nordjyske Motorvej snor sig lige forbi.

Billig bilvask Aalborg

Hvis du er vild med en nyvasket og ren bil, så bliver det ikke nemmere end med et medlemskab hos Wash World. Du får adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning, som er koblet op på dit medlemskab. Det betyder, at du hverken behøver at stå ud af bilen eller have kreditkortet frem. Prisen behøver du heller ikke tænke længe over. Du har ubegrænset vask, så snart du har købt medlemskab. Køb medlemskab i dag, og du kan vaske med det samme.

Vaskehal Aalborg

Uanset om du vælger den hurtige Basis eller den omfattende Premium Plus, så får du kvalitet for pengene i vores effektive vaskehaller over hele Danmark. Som medlem hos Wash World kan du vaske ubegrænset i Aalborg eller en af vores andre vaskehaller i Danmark. Det koster 10 kr. mere om måneden, hvis du ønsker adgang til alle vaskehaller. Log ind på din profil på vores hjemmeside og tilvælg ”Alle lokationer” i dit medlemskab. På din profil kan du i øvrigt klare alt omkring dit medlemskab – lige fra skift af betalingskort eller nummerplade til at sætte medlemskab på pause.