Let og effektiv bilvask

Aabenraa - Egevej

24 timer alle ugens dageEgevej 4, 6200 Aabenraa

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Egevej 4

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

1 vaskehaller

Image

1 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilpleje Aabenraa

På Egevej 4 i Aabenraa finder du Wash World. Måske kender du os i forvejen? Vi er dem, der tilbyder bilvask på abonnement. I Aabenraa har vi 1 vaskehal og 1 Vask Selv station, som er klar til at vaske din bil. Har du lyst til at prøve bilvask på en nem og billig måde – hvor du ikke skal have kortet op af lommen hver gang? Så er et medlemskab hos Wash World lige noget for dig.

Dit månedlige medlemskab sikrer dig ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb. Basis er vores billigste vask til 69 kr. pr. måned. Du kan også vælge Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr. eller All Inclusive til 229 kr. pr. måned. Læs mere om hvad den enkelte bilvask indeholder her.

Bilvask på den nemme måde

Hos Wash World bruger vi den nyeste teknologi indenfor bilvask. Det betyder, at du får miljørigtig og skånsom bilpleje i god kvalitet. Du vælger selv, om din bil skal have en hurtig vask eller den store tur med skyllevoks, polering og undervognsskyl. Selvom du har et basis abonnement, kan du sagtens vælge at få en af de andre vaske en gang imellem. Du kan tilkøbe en anden type vask ved vaskehallen til differencen på enkeltvaskprisen. Tilkøbet vil blive trukket sammen med næste måneds betaling.

Vi bruger nummerpladescanning, så du får direkte adgang til vaskehallen – uden brug af kreditkort eller medlemskort. Det skal være nemt at holde sin bil ren – det er vores mantra hos Wash World.

Vask selv bil Aabenraa

Foretrækker du at vaske bilen selv? Så kan vi også servicere dig. I Aabenraa har vi nemlig også en Vask Selv station. Her kører du bilen ind under overdækningen, og så kan du give dig i kast med at vaske den med vores professionelle udstyr. I vores overdækkede båse finder du børster og sæbe til at vaske bilen med. Som afslutning får du en skylning med kalkfrit vand, så der ikke er behov for tørring af din bil. Prisen er 6 kr. pr. minut. Vores bilvask i Aabenraa er åbent døgnet rundt, så du kan få vasket din bil, når det passer dig.