Vordingborg - Valdemarsgade (ÅBEN NU)

Live from Vordingborg - Valdemarsgade (ÅBEN NU)

Bilvask i Vordingborg

I Vordingborg har vi 2 vaskehaller side om side, som står klar til at give din bil en effektiv og skånsom bilvask. Vi byder på ubegrænset bilvask fra kun 69,-/md. eller enkeltvask fra 39,-/vask. Du kan spare penge allerede fra 2. bilvask i måneden med et bilvask abonnement til vores vaskehal i Vordingborg. Med et bilvask abonnement har du også mulighed for at kunne vaske din bil i vores andre vaskehaller i Danmark. Vores bilvask i Vordingborg har åbent alle dage fra 7-22 – og som medlem kan du vaske i hele åbningstiden.

Bliv medlem i Wash World

Som medlem kan du vaske din bil i alle vores vaskehaller i Danmark. Det er nemt og effektivt at vaske din bil i vores vaskehal. Du bliver siddende i bilen imens din bil bliver vasket, og vi giver dig besked om hvor lang tid, der er tilbage før det er din tur. Det bliver ikke nemmere, at holde bilen ren og som medlem kan du vaske bilen lige så meget du vil.

Find vej til vores vaskehal i Vordingborg

Vi har gjort det let for dig at finde vej til vores vaskehal i Vordingborg. Du kan blot trykke på Google maps ikonet her på siden og få vist vej hele vejen til vaskehallen. Vaskehallen ligger centralt lige ved siden af Colour Plus, Netto, Rema 1000 og Fitness World i Vordingborg.

Læs om vores produkter

Find vej

Valdemarsgade 57, 4760 Vordingborg

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,58 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk