Viborg - Fabrikvej

Live from Viborg - Fabrikvej

Bilvask i Viborg

Vores bilvask i Viborg åbnede i januar 2017 med fri bilvask abonnement fra kun 69,-/md. Hos Wash World Viborg får du en billig bilvask i god kvalitet. Dit bilvask abonnement kan bruges i hele Danmark, du har fri adgang til bilvask på tværs af landet – og så en endda helt uden binding! Vores bilvask i Viborg har åbent fra 7-22 alle ugens dage og der er ingen tidsbegrænsning på medlemskabet. Vi har 2 vaskehaller på adressen, så du har sikret hurtig adgang til en effektiv bilvask i god kvalitet. Teknologien er i top, så du er sikret en bilvask som udelukkende er med bløde vaskebørster som er skånsomme for bilen. I Viborg kan vi vaske helt op til 350 biler om dagen, så du kommer hurtigt til selv på de travle dage.

Køb fri bilvask abonnement

På knappen nedenfor kan du nemt og hurtigt blive medlem. Efter du er blevet meldt ind kan du vaske med det samme, da det er din nummerplade vi scanner med smarte kameraer ved vaskehallen. Vi stræber efter at levere mere end bare en ok bilvask, din bil skal se flot ud når den kommer ud af vores vaskehal i Viborg.

Hvis ikke det er aktuelt med et bilvask abonnement kan du altid besøge vores vaskehal og købe en enkeltvask fra kun 39,- pr. vask. Vi tager imod alle typer betalingskort, Mobile Pay og Apple Pay. Vi glæder os til at vaske din bil!

Kør nemt til vores bilvask i Viborg

Vores bilvask i Viborg ligger på hjørnet af Vognmagervej og Indre Ringvej i den nordlige ende af byen. Silvan og Stark ligger bl.a. i umiddelbar nærhed af vores vaskehal. Vi er den eneste vaskehal i Viborg, der tilbyder effektiv og ubegrænset bilvask fra kun 69,-/md. Vores betalingsstander er meget nem og hurtig at bruge, så du kommer i vaskehallen hurtigt og videre til dine andre ærinder.

Vi har lavet et link til dig så du nemt kan finde vej direkte til vaskehallen. Når du ankommer til vaskehallen skal du blot vælge din vask på skærmen. Du må blive siddende i bilen under vasken, så du faktisk helt kan undgå at forlade bilen hele vejen fra beskidt til flot og ren bil.

Læs om vores produkter

Find vej

Fabrikvej 16, 8800 Viborg

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,58 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk

Artikler om Wash World

Viborg Folkeblad