Tønder - Ndr. Landevej

Live from Tønder - Ndr. Landevej

Bilvask i Tønder

Wash World Tønder åbnede i oktober 2016 hvor det lige siden har været muligt at vaske din bil ubegrænset fra kun 69,-/md. i Danmarks bedste vaskehal. Hos Wash World i Tønder får du en billig bilvask i høj kvalitet. Ved køb af et abonnement til vores bilvask i Tønder, har du fri adgang til bilvask i hele vores åbningstid og på tværs af hele Danmark. Teknologien er verdensførende og vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan vaske din bil så nemt og bekvemt som muligt. Vi kan vaske helt op til 150 biler om dagen, så der er selv på de meste travle dage hurtig adgang, så du undgår køen til vaskehallen! Vores bilvask i Tønder har bløde skumbørster, som er yderst skånsomme for din bil og samtidig leverer et rigtig flot vaskeresultat.

Køb medlemskab nu

Klik på knappen nedenfor blive og bliv medlem nemt og hurtigt. Dit medlemskab virker med det samme, så du kan roligt køre til vaskehallen og vaske din bil. Vi stiler efter at levere mere end bare en ok vask, kvaliteten skal være i top hos Wash World Tønder. Vi vil så gerne vaske din bil, så hvis ikke det er aktuelt med et medlemskab, kan du stadig vaske din bil fra kun 39,- pr. vask med alle typer betalingskort, Mobile Pay eller Apple Pay.

Find vej til vores vaskehal i Tønder

Vores bilvask i Tønder ligger ved siden af Mc. Donalds og Go’On tankstationen på Ndr. Landevej. Wash World i Tønder er det eneste sted der tilbyder ubegrænset bilvask fra 69,-/md. i Tønder uden binding. Vi har lavet et link til Google Maps her på siden, så du kan finde vej til vaskehallen nemt og hurtigt. Når du ankommer til vores vaskehal kan du blive siddende i bilen under bilvasken, det bliver ikke nemmere!

Læs om vores produkter

Find vej

Ndr. Landevej 32, 6270 Tønder

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,0 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,38 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk