Svendborg - Odensevej

Live from Svendborg - Odensevej

Bilvask i Svendborg Odensevej

Vi har valgt at opføre hele fire vaskehaller i Svendborg, fordelt på to geografiske lokationer. Det betyder, at du har let adgang til at få vasket din bil så ofte du vil fra kun 69,-/md. Den ene vaskehal i Svendborg er placeret ved Odensevej og den anden vaskehal i Svendborg er placeret ved Nyborgvej tæt på havnen. I Svendborg kan vi vaske helt op til 600 biler om dagen, så selv på de travle dage kan du forvente at have hurtig adgang til din lokale vaskehal i Svendborg. I Svendborg har vi allerede rigtig mange glade kunder, som bruger deres bilvask abonnement i stor stil. I hele Danmark har vi udelukkende bløde skumbørster, som er yderst skånsomme. Du har med et bilvask abonnement adgang til billig bilvask på tværs af hele landet.

Din bilvask i Svendborg er effektiv og du kan allerede vælge din bilvask mens du venter, hvis der er en vask i gang i vaskehallen foran dig. Det gælder både bilvask for medlemmer og enkeltvaskkunder, som kan betale med alle typer betalingskort, Mobile Pay og Apple Pay. Du kan vaske fra 39,- pr. gang, så du også er sikret en billig bilvask selvom du ikke føler et abonnement er noget for dig.

Odensevej, Svendborg

Vores vaskehal på Odensevej i Svendborg ligger ved siden Uno-X og N. Kjær Bilcentret. Vi åbnede i februar 2017 og har siden da vasket mange biler om dagen. Vi glæder os til at se dig i vores vaskehal i Svendborg, Odensevej 94. For at få vist vej, kan du bruge Google Maps linket her på siden.

Læs om vores produkter

Find vej

Odensevej 94, 5700 Svendborg

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,58 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk

Artikler om Wash World

Ugeavisen Svendborg
Motormagasinet