Sorø - Apotekervej

Live from Sorø - Apotekervej

Bilvask i Sorø

I Sorø på adressen Apotekervej 14, har vi etableret vores vaskeanlæg som består af 2 vaskehaller ved siden af hinanden! Med et bilvask abonnement hos Wash World, kan du forkæle din bil med ubegrænset bilvask fra kun 69 ,-/md. Vi har mange glade og tilfredse medlemmer, som nyder godt af billig bilvask i Sorø. Med 2 vaskehaller kan vi vaske helt op til 450 biler dagligt på lokationen! Der er derfor stor mulighed for billig bilvask i Sorø! I Wash World gør vi alt for at kunne levere en billig bilvask i høj kvalitet! Hvis du ikke ønsker et bilvask abonnement, sælger vi også kontant vaske, hvor du kan købe en enkelt vask fra kun 39,- pr. vask.

Effektiv og billig bilvask i Sorø

Med et bilvask abonnement hos Wash World, kan du vaske din bil ubegrænset i alle vores vaskehaller i Danmark! Det vil sige, at du ikke kun kan vaske så tosset du vil i vaskehallen, som du har valgt som din primære vaskehal. Wash World er også repræsenteret i Slagelse såvel som Ringsted, så der er yderligere mulighed for billig bilvask i de nærmeste byer! I vaskehallen bruger vi bløde skumbørster samt den nyeste teknologi, så du er sikret en effektiv, skånsom og billig bilvask i Sorø. Vores åbningstider er 7 – 22 alle ugens dage.

Find vores vaskehal i Sorø

Tryk på Google Maps ikonet her på siden for at finde vej til vores vaskehal i Sorø! Du finder vaskehallen på Apotekervej 14 overfor Lidl, Netto og XL-byg. Tilmeld din bil et bilvask abonnement på knappen nedenunder og vask ubegrænset i alle vores vaskehaller i dag! Vi glæder os til at kunne byde dig og din bil velkommen til billig bilvask!
Læs om vores produkter

Find vej

Apotekervej 14, 4180 Sorø

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,0 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,38 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk