Silkeborg - Nordre Ringvej

Live from Silkeborg - Nordre Ringvej

Bilvask i Silkeborg

Wash World tilbyder ubegrænset bilvask fra kun 69,-/md. i Silkeborg. endelig klar til at åbne! Mange glade kunder har allerede et bilvask abonnement, som nu holder bilen ren til fast lav pris. Vaskehallen har åbent hver dag kl. 07 – 22. Med et bilvask abonnement hos Wash World, er det muligt at vaske lige så ofte du vil, i hele åbningstiden! Hvis du blot foretrækker en enkelt bilvask, er der selvfølgelig også mulighed for dette. Du kan købe en enkelt bilvask hos Wash World fra kun 39,- pr. vask – men husk du sparer penge allerede fra vask nr. 2 i måneden med et bilvask abonnement.

Effektiv bilvask

På Nordre Ringvej 90 finder du vores vaskeanlæg i Silkeborg, som består af 2 forlængede vaskehaller. Vi har nemlig opdelt vask og tørring i 2 separate haller. I første sektion bliver din bil vasket, hvorefter du kører ind i anden sektion får tørret din bil. Det vil altså sige, at vi har mulighed for at vaske og tørre 4 biler samtidig, og spare dig for unødig ventetid, når du skal vaske din bil. I Wash World bruger vi kun den mest moderne teknologi! Alle vores vaskehaller i Danmark har bløde skumbørster, så du er sikret en effektiv og skånsom bilvask.

Find Vej til Wash World Silkeborg

Du finder vaskehallen på Nordre Ringvej 90 i Silkeborg, hvor vi ligger sammen med OIL! Du kan nemt og hurtigt finde vej til vaskehallen ved at trykke på Google Maps ikonet til højre. Vi ser frem til at kunne byde dig og din bil velkommen til billig bilvask i Silkeborg!

Læs om vores produkter

Find vej

Nordre Ringvej 90, 8600 Silkeborg

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,55 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk