Sådan bruger du bilvask medlemskab i Wash World

Sådan bruger du dit medlemskab hos Wash World

Tryk på linket i menuen Bliv medlem og vælg din primære vaskehal, startdato og den type bilvask, du ønsker i dit medlemsskab. Du kan altid ændre i dit medlemskab via din profil.

Kør hen til den vaskehal, du ønsker at benytte, og kør frem til terminalen, når det bliver din tur. Husk at du kan benytte alle Wash Worlds vaskehaller i hele landet og ikke kun din primære vaskehal.

Ved terminalen trykker du på Medlem på skærmen og afventer den automatiske nummerpladelæser. Vælg derefter, om du vil blive siddende i bilen eller stige ud.

Du kan nu køre din bil ind i vaskehallen og få en af landets nemmeste, sikreste og mest effektive bilvask i topkvalitet - igen og igen og igen og.... lige så mange gange, du har lyst til.

HVORFOR WASH WORLD?

Ubegrænset vask

Wash World tilbyder som noget nyt ubegrænset bilvask for en lav månedlig pris, ofte billigere end prisen for en enkelt vask ved andre vaskehaller. Køb medlemskab her.

Medlemskab uden binding

Der er ingen binding på dit medlemskab i Wash World. Du skal blot opsige dit medlemskab før d 20. I måneden for at stoppe dit medlemskab ved udgangen af samme måned. Dette gør du ved at logge ind på vores medlemsportal. Du logger ind ved at indtaste din tilmeldte e-mailadresse samt dit selvvalgte 4-cifret kodeord

Ingen overflødig ventetid

Hos Wash World kommer du hurtigt afsted igen, da du kan vælge at sidde i bilen under vask, vi har nemlig ekstra sikkerhed i vaskehallen. Derudover har vi minimeret ventetiden omkring vaskehallen, ved at effektivisere betalingsprocessen. Du sparer tid mens kvaliteten for din bilvask er i top.

Fleksibilitet

Når du melder dig ind, vælger du medlemskab for den type vask du oftest vil bruge. Herefter kan du ved vaskehallen let og simpelt opgradere den enkelte vask til en bedre. Ønsker du at ændre dit medlemskab, kan du også nemt og hurtigt gøre det ved at logge ind på vores medlemsportal. Læs mere om ændringer i medlemskab på vores Spørgsmål og Svar side.

Kvaliteten er i top

Vi tilbyder bilvask med verdensmarkedets førende vaskemaskiner – det sikrer dig et flot vaskeresultat igen og igen. Vores vand er specielt behandlet for at undgå kalkpletter! Derudover bruger vi børstevask til dine hjul, det sikrer et flottere resultat.

Miljørigtig vask

Vi tænker på miljøet og har valgt markedets førende biologiske vandrens. Det reducerer vandforbruget med 80%. Så kan du vaske din bil med ren samvittighed.