Sådan bruger du bilvask medlemskab i Wash World

Sådan bruger du dit medlemskab hos Wash World

Tryk på linket i menuen Bliv medlem og vælg din primære vaskehal, startdato og den type bilvask, du ønsker i dit medlemsskab. Du kan altid ændre i dit medlemskab via din profil.

Kør hen til den vaskehal, du ønsker at benytte, og kør frem til terminalen, når det bliver din tur. Parker bilen inden for de opmærkede båse.

Ved terminalen trykker du på Medlem på skærmen og afventer den automatiske nummerpladelæser. Følg med i hvornår det bliver din tur på vores LED infoskærm ved vaskehallen.

Du kan nu køre din bil ind i vaskehallen, hvor du får ubegrænset bilvask med den nyeste teknologi, som er effektiv og skånsom imens du bliver siddende i bilen.

HVORFOR WASH WORLD?

Ubegrænset vask fra 69 kr/md

Wash World tilbyder som noget nyt ubegrænset bilvask for en lav månedlig pris, ofte billigere end prisen for en enkelt vask ved andre vaskehaller. Køb medlemskab her.

Medlemskab uden binding

Der er ingen binding på dit medlemskab i Wash World. Du skal blot opsige dit medlemskab før d 20. I måneden for at stoppe dit medlemskab ved udgangen af samme måned. Dette gør du ved at logge ind her på siden. Du logger ind ved at indtaste din tilmeldte e-mailadresse samt dit selvvalgte 4-cifret kodeord.

Ingen overflødig ventetid

Hos Wash World kommer du hurtigt videre i en ren bil, når du bliver siddende i bilen. Derudover har vi minimeret ventetiden omkring vaskehallen ved at effektivisere betalingsprocessen. Du sparer tid mens kvaliteten for din bilvask er i top.

Fleksibilitet

Når du melder dig ind, vælger du medlemskab for den type vask du oftest vil bruge. Herefter kan du ved vaskehallen let og simpelt opgradere den enkelte vask til en bedre. Ønsker du at ændre dit medlemskab, kan du også nemt og hurtigt gøre det ved at logge ind her på siden.

Kvaliteten er i top

Vi tilbyder bilvask med den nyeste teknologi, som sikrer dig et flot vaskeresultat. Vores vand er specielt behandlet for at undgå kalkpletter og vi bruger både højtryk børstevask til dine hjul, som sikrer høj kvalitet.