Randers - Messingvej

Live from Randers - Messingvej

Bilvask i Randers Århusvej

I Randers har vi valgt at opføre hele fire vaskehaller, så du har let og hurtig adgang til fri bilvask abonnement fra kun 69,-/md. uden binding. De fire vaskehaller er fordelt på to lokationer, Udbyhøjvej og Århusvej. Med et bilvask abonnement har du adgang til billig bilvask i Randers med minimal ventetid. Du kan vaske så mange gange om måneden som du har lyst til – og så endda ikke kun i Randers, men du har billig bilvask i hele Danmark inkluderet i dit medlemskab. I vores vaskehaller i Randers kan vi dagligt vaske helt op til 600 biler om dagen. Det betyder, at du selv på travle dage vil have nem adgang til billig bilvask i Wash World Randers. Der har allerede været mange glade kunder igennem hver eneste Wash World vaskehal i Randers, som flittigt holder bilen ren for en fast lav pris om måneden. I alle Wash World vaskehaller i Danmark bruger vi udelukkende bløde skumbørster til at vaske din bil på bedste og mest skånsomme vis.

Din vaskehal i Randers er innovativ og teknologisk smartere end hvad du er vant til. Det er samtidigt nemt og hurtigt at vælge din vask. Du kan faktisk vælge din bilvask imens der er en bil der vasker foran dig, således at der ikke er nogen unødig ventetid forbundet med dit besøg i vores vaskehal i Randers. Såfremt et medlemskab ikke giver mening for dig, kan du købe en enkeltvask fra kun 39,- pr. vask med alle typer betalingskort, Mobile Pay og Apple Pay.

Århusvej, Randers

Vores vaskehal i Randers på Århusvej ligger overfor Bauhaus, Mc. Donalds, Power m.m. Vi åbnede bilvasken i november 2016 og har siden da vasket mange biler dagligt. Du kan få vist vej til vaskehallen her på siden ved at klikke på Google Maps ikonet.

Læs om vores produkter

Find vej

Messingvej 10, 8940 Randers

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,58 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk

Artikler om Wash World

Amtavisen Randers