Odense - Nyborgvej

Live from Odense - Nyborgvej

Bilvask i Odense Nyborgvej

Wash World er billig bilvask i høj kvalitet! Et bilvask abonnement hos Wash World, kan fås fra helt ned til 69,-/md. Tilmeld dig som medlem i Wash World Odense i dag og få adgang til ubegrænset bilvask, uden binding! Vi sælger selvfølgelig også billig bilvask til jer, som blot ønsker en enkeltvask. En enkelt bilvask kan du købe fra kun 39,-, så du sparer allerede mange penge fra 2. vask i måneden med et billig bilvask abonnement. Vores åbningstider er hver dag 7 – 22, og du har adgang til vaskehallen i hele tidsrummet - også som medlem!

Som medlem i Wash World har du adgang til fri bilvask i hele Danmark! Du kan derfor sagtens vaske på Bystævnevej, selvom du skulle have valgt Nyborgvej som din primære vaskehal - eller omvendt. Med hele 5 vaskehaller fordelt på 2 lokationer er Odense en af de byer, hvor vi er stærkest repræsenteret i! Det betyder, at vi alene i Odense kan vaske mere end 1.000 biler dagligt! Alle vores vaskehaller har bløde skumbørster samt den nyeste teknologi! Med en bilvask i Wash World sikres du skånsom, effektiv og billig bilvask! Tryk på knappen "bliv medlem" nedenfor for at tilmelde dig et bilvask abonnement og påbegynd dit medlemskab med ubegrænset bilvask til lav pris allerede i dag!

Nyborgvej 343, Odense

På Nyborgvej 343 har vi 3 vaskehaller side om side, som blot venter på at vaske din bil! Med 3 vaskehaller på lokationen, har vi kapacitet til at vaske lidt over 600 biler dagligt! Vi åbnede vaskehallen i maj 2017 og har allerede mange glade kunder, som vasker ofte og bruger deres bilvask abonnement i stor stil. Vores vaskeanlæg på Nyborgvej var det første vaskeanlæg i landet, hvor vi har hele 3 vaskehaller på samme lokation. Vaskehallen kan findes lige ved siden af Fitness DK på Nyborgvej. Tryk på Google Maps ikonet og få vist vej til vaskehallen på Nyborgvej.

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen til billig bilvask i Odense!

Læs om vores produkter

Find vej

Nyborgvej 343, 5220 Odense

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,55 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk

Artikler om Wash World

Youtube, åbning af Nyborgvej
Ugeavisen Odense, åbning af Bolbro