Odense - Bystævnevej

Live from Odense - Bystævnevej

Bilvask i Odense Bystævnevej

Wash World er billig bilvask i høj kvalitet! Et bilvask abonnement hos Wash World, kan fås fra helt ned til 69,-/md. Tilmeld dig som medlem i Wash World Odense i dag og få adgang til ubegrænset bilvask, uden binding! Vi sælger selvfølgelig også billig bilvask til jer, som blot ønsker en enkeltvask. En enkelt bilvask kan du købe fra kun 39,-, så du sparer allerede mange penge fra 2. vask i måneden med et billig bilvask abonnement. Vores åbningstider er hver dag 7 – 22, og du har adgang til vaskehallen i hele tidsrummet - også som medlem!

Som medlem i Wash World har du adgang til fri bilvask i hele Danmark! Du kan derfor sagtens vaske på Bystævnevej, selvom du skulle have valgt Nyborgvej som din primære vaskehal - eller omvendt. Med hele 5 vaskehaller fordelt på 2 lokationer er Odense en af de byer, hvor vi er stærkest repræsenteret i! Det betyder, at vi alene i Odense kan vaske mere end 1.000 biler dagligt! Alle vores vaskehaller har bløde skumbørster samt den nyeste teknologi! Med en bilvask i Wash World sikres du skånsom, effektiv og billig bilvask! Tryk på knappen "bliv medlem" nedenfor for at tilmelde dig et bilvask abonnement og påbegynd dit medlemskab med ubegrænset bilvask til lav pris allerede i dag!

Bystævnevej 5, Odense

I Bolbro på adressen Bystævnevej 5 ved Middelfartvej, har vi placeret vores 2. vaskehal anlæg i Odense som består af 2 forlængende vaskehaller. Vi åbnede vaskehallen i slutningen af 2017. Vaskeanlægget på Bystævnevej adskiller sig bl.a. fra de traditionelle vaskehaller, såsom vores 3 vaskehaller på Nyborgvej i Odense, da vaskehallen er delt op i en vaskehal og en tørringshal. Ved at opdele vaskehallen op i en vaskehal og en tørringshal, kan vi vaske hele 4 biler på samme tid. Det betyder, at du kan bruge tiden andre steder end i en kø foran vaskehallen, som du kender fra traditionelle vaskemaskiner på tankstationen hvor du tidligere har vasket din bil! Vaskehallen på Bystævnevej er placeret ved siden af Føtex og lige i nærheden af Odense Stadion. Tryk på Google Maps ikonet og få vist vej hen til vores bilvask i Odense så du kan få vasket din bil allerede nu!

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen til billig bilvask i Odense!

Læs om vores produkter

Find vej

Bystævnevej 5, 5200 Odense

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,55 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk

Artikler om Wash World

Youtube, åbning af Nyborgvej
Ugeavisen Odense, åbning af Bolbro