Nykøbing Falster - Guldborgsund

Live from Nykøbing Falster - Guldborgsund

Bilvask i Nykøbing Falster

I Nykøbing Falster har vi 2 vaskehaller placeret side om side i Gulborgsundcentret. Vi åbnede vaskehallen i foråret 2016, og vi er blevet taget godt imod! Vores koncept med ubegrænset bilvask, som kan fås fra 69,-/md. har været et stort hit! Vi har rigtig mange medlemmer, som er meget tilfredse med deres bilvask abonnement og nyder godt af billig bilvask i Nykøbing Falster. I Wash World gør vi alt hvad vi kan for at levere en høj kvalitets - og billig bilvask!

Køb fri bilvask i Nykøbing Falster

Med 2 vaskehaller side om side, kan vi vaske op til 450 biler dagligt i byen! Der er altså rig mulighed for at få en god og billig bilvask i Nykøbing Falster! Åbningstiderne for vaskehallen er hver dag 7 – 22. Vaskehallen har bløde skumbørster og den nyeste teknologi, som sikrer dig en effektiv, skånsom, og billig bilvask! Vask din bil i Nykøbing Falsters mest moderne bilvask! Som medlem i Wash World kan du frit vaske din bil i alle vores vaskehaller i Danmark! Så selvom du er tilknyttet vores vaskehal i Guldborgsundcentret, kan du sagtens vaske i en af vores mange andre vaskehaller landet over! Hvis ikke et medlemskab hos Wash World er noget for dig, kan du altid blot købe en enkeltvask ved dit besøg hos os. Du kan købe en enkelt vask fra kun 39,- pr. vask og vi tager imod alle betalingskort, Mobile Pay og Apple Pay.

Her ligger vores bilvask i Nykøbing Falster

Vaskehallen ligger i Guldborgsundcentret og du kan finde os tæt på Harald Nyborg, Power, BabySam og Jem & Fix. Tryk på Google Maps ikonet her på siden for at finde vej til vaskehallen. Tilmeld din bil et bilvask abonnement i dag ved tryk på den grønne ”bliv medlem” knap nedenunder. Vi glæder os til at kunne byde dig og din bil velkommen til billig bilvask i høj kvalitet!
Læs om vores produkter

Find vej

Guldborgsundcentret 32, 4800 Nykøbing Falster

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,8 m.
Hjulbredde max. 2,0 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,38 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk