Middelfart - Skovsvinget

Live from Middelfart - Skovsvinget

Bilvask i Middelfart

I efteråret 2017 åbnede vi vores vaskeanlæg på Skovsvinget 27C i Middelfart lige ved siden af Burger King. Vaskeanlægget består af 2 vaskehaller side om side, som står klar på at vaske din bil! Der er rigtig mange, som benytter vores bilvask abonnement med fri adgang til vaskehallen fra kun 69,-/md. Vi leverer en høj kvalitets - og billig bilvask i Middelfart. Hvis ikke et bilvask abonnement er aktuelt, kan du selvfølgelig blot nøjes med en enkeltvask, som kan købes fra kun 39,- pr. vask. Vi tager imod alle betalingskort såvel som MobilePay og Apple Pay. Du sparer dog mange penge allerede fra vask nr. 2 i måneden, så hvorfor ikke kunne holde bilen ren og holde gensalgsværdien oppe?

Fri bilvask i hele Danmark

Som medlem i Wash World kan du vaske ubegrænset i alle vores vaskehaller landet over. I nærheden af Middelfart, har vi på nuværende tidspunkt et vaskeanlæg i Kolding på Vejlevej 132 og yderligere et vaskeanlæg på Strevelinsvej 5 i Fredericia. Vores vaskehal anvender de nyeste terminaler, som sikrer at du kan registrere og få din bilvask hurtigst muligt! Vores vaskehal i Middelfart og de resterende i landet har udelukkende bløde skumbørster som sikrer dig effektiv, skånsom og en højkvalitets bilvask.

Find vej til vores bilvask i Middelfart

Du kan trykke på Google Maps ikonet her på siden for at få vist vej til den bedste bilvask i Middelfart! Vores åbningstider er hver dag 7 – 22. Tryk på knappen nedenfor, tilmeld dig Wash World Middelfart, påbegynd dit bilvask abonnement og hav fri adgang til billig bilvask allerede i dag! Der er ingen binding ved oprettelse af et bilvask abonnement i Wash World. Vi glæder os til at kunne byde og din bil velkommen til billig bilvask i Middelfart!

Læs om vores produkter

Find vej

Skovsvinget 27c, 5500 Middelfart

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,58 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk

Artikler om Wash World

Fyens.dk, Middelfart