Ledige jobs i en vækstvirksomhed

Vi modtager altid gerne uforpligtende ansøgninger. Disse sendes til job@washworld.dk med emnet: Ansøgning som “stilling”, hvorved ansøgning og CV vedhæftes.

Marketingkoordinator i Wash World

Har du lyst til at arbejde med marketing og kommunikation i en virksomhed i rivende vækst? Du vil komme til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver på tværs af kanaler. Wash World leder efter et talent som er komfortabel i digital markedsføring og på struktureret vis kan udvikle, håndtere og koordinere kampagner og marketingaktiviteter.

Læs mere om stillingen som Marketingkoordinator her

Sanitør

Vi søger en sanitør til rengøring af vores vaskehaller på Midtsjælland. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte rengøring af vaskehaller, vaskemaskiner, forplads, teknikrum, opfyldning af vaskeprodukter, opfyldning af forbrugsvarer, aflæsning af diverse vand og elmålere samt rengøring af diverse filtre og tanke.

Læs mere om stillingen til Sanitør her

Friske afløsere til Helpdesk

Arbejdet omfatter telefonisk kundebetjening samt fjernstyring af vore vaskehaller. Ansøgere skal være fyldt 18 år, og det vil være en fordel med teknisk viden og erfaring med kundebetjening. Det er dog ingen betingelse, da oplæring vil finde sted på kontoret.

Læs mere om stillingen til Friske afløsere til Helpdesk her