Kolding - Vejlevej

Live from Kolding - Vejlevej

Bilvask i Kolding

På adressen Vejlevej 132 i Kolding, har vi vores vaskeanlæg, bestående af vores 2 vaskehaller side om side. Du kan få et bilvask abonnement fra 69,-/md. Tilmeld din bil til Wash World Kolding og vask din bil lige så tosset du vil! Vi åbnede vaskehallen i februar 2018 og har allerede rigtig mange tilfredse kunder, som vasker deres biler hos os og nyder godt af billig bilvask! Såfremt du kun ønsker at vaske en gang imellem og ikke vil have et bilvask abonnement, kan du selvfølgelig blot købe en kontant vask fra 39 kr. pr. vask. Vi tager imod alle betalingskort, MobilePay såvel som Apple Pay.

Effektiv bilvask

Vaskeanlægget består af 2 vaskemaskiner, såvel som 2 tørringsmaskiner. Denne opbygning adskiller sig fra den traditionelle vaskehal, da du normalt får din bilvask og tørring inde i samme vaskehal. Ved at opdele vasken og tørringen i 2 separate vaskehaller, udnytter vi kapaciteten til det maksimale, og kan derfor have 4 biler igennem vaskehallen på samme tid! Alle vores vaskehaller anvender bløde skumbørster, som er de mest skånsomme børster der er på markedet! Ved yderligere anvendelse af den nyeste teknologi, sikrer vi dig den mest skånsomme og samtidig billigste bilvask i Kolding. Der er ingen binding ved oprettelse af et bilvask abonnement hos Wash World.

Find vej til vores vaskehal i Kolding

Vores vaskehal er placeret ved lyskrydset på Vejlevej lige over for McDonalds. Tryk på Google Maps ikonet for at blive vist vejen hen til vores vaskehal. Vores åbningstid er 7-22 hver dag. Tilknyt din bil Wash World Kolding, og forkæl din bil med billig bilvask allerede i dag!

Læs om vores produkter

Find vej

Vejlevej 132, 6000 Kolding

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,55 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk

Artikler om Wash World

Ugeavisen Kolding