Hovedkontor i Søborg

Vi er mange, der har vores daglige gang på hovedkontoret i Søborg, og du vil derfor komme til at arbejde med en bred vifte af mennesker uanset hvilken stilling, du søger.
Fælles for os alle er, at vi vægter faglighed, drive og sparring blandt kollegaer højt.

Vores kontor består af flere afdelinger, som f.eks. marketing, økonomi, kundeservice og IT. I alle afdelinger er vi glade for, og stolte af, at hjælpe hinanden- både internt i afdelingen og på tværs af hele organisationen.

Uanset hvilken afdeling, du søger job i, skal du have lyst til at blive del af en virksomhed i rivende vækst. Der er med andre ord fart over feltet, og du skal være med til at skabe succes og innovative arbejdsgange, der kan understøtte Wash Worlds ambitiøse vækst i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Bliv en del af Wash World

Wash World er en virksomhed i kraftig vækst, og er et landsdækkende medlemsbaseret koncept indenfor bilvask.

Miljømedarbejder - København

Vi søger en miljømedarbejder til vores hovedkontor i Søborg

Læs mere og ansøg her

“Jeg synes at Wash World er en god arbejdsplads, da jeg har gode kollegaer og en masse frihed. Man får et “saying” i den udvikling, som virksomheden er i, og har derfor
også mange spændende arbejdsopgaver, hvor man kan have lærerig sparring iblandt afdelinger og kollegaer.

Det er fedt at få en fornemmelse af, at man ikke kan undvære sine kollegaer i det arbejde, man laver, da alle i virksomheden er lige vigtige. “

Andreas, System developer i Wash World