Sanitør og Tekniker

Vi er altid på udkig efter nye og dygtige sanitører og serviceteknikere til servicering, reparation og rengøring af vores mere end 150 vaskehaller og 60 Vask Selv-stationer i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.
Vi søger dig, der kan lide at arbejde selvstændigt, og som brænder for at levere gode resultater, så vores kunder altid får den bedste oplevelse, når de besøger en af vores mange vaskehaller eller Vask Selv-stationer.

Selvom du vil arbejde selvstændigt, når du kører rundt mellem vaskehallerne, så er vores serviceteknikere og sanitører også en integreret del af vores arbejdsplads, så du vil altid være velkommen til at komme forbi kontoret. Det er nemlig vigtigt for os, at alle vores medarbejdere har et tilhørsforhold til både arbejdspladsen og hinanden.

“En af de fedeste ting ved at arbejde hos Wash World som servicetekniker er, at man får følelsen af at være sin egen chef, da man har meget frihed under ansvar. Der er ikke to dage, der er ens, og der er fleksibilitet i jobbet – man planlægger nemlig selv sin hverdag. Jobbet hos Wash World har gjort mig til en gladere person, da vi har meget gensidig respekt overfor hinanden, og man føler, at man gør en forskel for Wash Worlds kunder, som man også møder på lokationerne. Der er masser af udfordringer, både personlige og faglige, i min hverdag, så jeg keder mig aldrig. “

Lasse, Servicetekniker hos Wash World

“Jeg er glad for at kunne planlægge min egen dag, da det giver en god balance mellem arbejds- og privatliv. Vi har masser af god faglig sparring med hinanden, og den flade virksomhedsstruktur gør, at man kan gå til både sine kollegaer ude i marken og dem inde på kontoret. Hos Wash World er der kort fra tanke til handling, og man gennemgår derfor en daglig læringsproces. Desuden er det altid bare fedt at gøre en forskel for kunderne direkte ude på lokationen. “

Henrik, Sanitør hos Wash World