Holbæk - Springstrup

Live from Holbæk - Springstrup

Bilvask i Holbæk

Wash World Holbæk åbnede i maj 2018. I Wash World elsker vi billig bilvask! Du kan forkæle din bil med ubegrænset bilvask fra kun 69,-/md. Hvis du i stedet blot vil give din bil en enkelt billig bilvask en gang imellem, kan du købe en bilvask fra 39,- pr. vask. Men husk du sparer penge allerede fra vask nr. 2 i måneden. Vaskehallen har åbent alle ugens 7 dage i tidsrummet 7-22 og du har adgang til vaskehallen i hele åbningstiden – også som medlem! Som medlem i Wash World, kan du vaske din bil lige så tosset du vil i alle vores vaskehaller i Danmark, så du er ikke begrænset til kun at vaske i vores vaskehal i Holbæk.

Effektiv bilvask

Vaskeanlægget i Holbæk består af 2 forlængede vaskehaller side om side, der er klar til at vaske din bil! Vaskehallen adskiller sig fra den traditionelle vaskehal, da vaskehallen er delt op i 2 sektioner. I første hal bliver din bil vasket, hvorefter tørringen fås i den efterfølgende hal. Ved at separere vaskeprocessen i en vaske- og tørringshal, maksimerer vi kapaciteten så vi kan have 4 biler igennem på samme tid! Med denne opsætning kan vi vaske rigtig mange biler, så der er rig mulighed for billig bilvask i Holbæk! Vaskehallen har bløde skumbørster, og så gør vi altid brug af den nyeste teknologi, hvilket sikrer din bil en skånsom og bilvask til fast lav pris!

Find vej til vores vaskehal i Holbæk

Tryk på Google Maps ikonet og få vist vej hen til vores vaskehal i Holbæk. Du finder os ved Mega Centret i Holbæk på Omfartsvejen overfor Harald Nyborg og Biltema. Vi ligger sammen med tankstationen Go’On på adressen Springstrup 5. Forkæl din bil med ubegrænset bilvask fra kun 69/md. i dag ved tryk på den grønne knap nedenunder. Vi glæder os til at kunne byde dig og din bil velkommen til billig bilvask!
Læs om vores produkter

Find vej

Springstrup 5, 4300 Holbæk

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,55 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk