3 spørgmål og svar i

Login og koder

Jeg har glemt pinkoden til vaskehallen - hvad gør jeg?

Hvis du har glemt koden til vaskehallen, kan du nemt lave en ny kode på din medlemsprofil.

• Gå til din medlemsprofil
  • Tryk "Adgangskoder"
  • Indtast den nye 4-cifrede kode, som du ønsker til vaskehallen
  • Bekræft ved trykke "Gem ændringer"

For at lave en ny kode til terminalen ved vaskehallen kan du klikke her

Jeg har glemt koden til min profil - hvad gør jeg?

Hvis du har glemt koden til din medlemsprofil, kan du nemt anmode om en ny kode.
Indtast den mailadresse, som du har registreret hos os, og så sender vi dig en mail, hvori du har mulighed for at vælge en ny kode.

Du kan anmode om en ny kode til din medlemsprofil ved at trykke her

Hvorfor har jeg to adgangskoder?

Du har to koder hos Wash World for at give dig en bedre sikkerhed af din data– en personlig kode for at logge ind på din medlemsprofil og en pinkode på 4-cifre til vaskehallen.

Adgangskode til "Min Profil"
Bruges til at logge ind på "Min Profil" og se alle dine oplysninger, administrere dine medlemskaber og betalinger. Adgangskoden skal bestå af minimum otte bogstaver, et tal og et tegn.

Pinkoden til vaskehallen
I tilfælde af at nummerpladescanneren ikke kan aflæse din nummerplade automatisk ved vaskehallen, skal du manuelt indtaste din 4-cifret pinkode, på terminalen ved vaskehallen, for at benytte dit medlemskab.

Du kan administrere dine adgangskoder ved at klikke her