3 spørgmål og svar i

Ændre medlemskab

Hvad sker der, når jeg nedgraderer mit medlemskab?

Hvis du skulle have brug for at nedgradere dit medlemskab, kan du nemt gøre dette inde på din medlemsprofil. Hvis du nedgraderer dit medlemskab senest den 19. i måneden, så træder nedgraderingen i kraft fra næste månedsskift. Nedgraderer du dit medlemskab efter den 19. i måneden, så nedgraderes medlemskabet fra næste månedsskift plus en måned.

Du beholder altså det medlemskab du har, indtil ændringen træder i kraft og prisen rettes også herefter.

Har du valgt at nedgradere, og fortryder, kan du sagtens annullere din nedgradering inde på profilen, og så bibeholder du det oprindelige medlemskab.

 

Hvordan ændrer jeg mit medlemskab?

Med et medlemskab hos Wash World kan du vaske bilen efter dit behov. Du kan derfor altid ændre dit medlemskab til den type vask, der passer bedst til dit behov.

  • Gå til din medlemsprofil
  • Tryk "Medlemskab"
  • Vælg den nummerplade du gerne vil administrere 
  • Tryk "Skift medlemskab"
  • Vælg den type medlemskab du ønsker at op- eller nedgradere til
  • Bekræft ændringen

Vær opmærksom på at når du skal nedgradere et medlemskab så følger processen de samme regler som opsigelse. Så når du foretager din nedgradering senest den 19. i måneden, så træder ændringen i kraft i udgangen af samme måned. Foretager du ændringen efter den 19. så træder ændringen i kraft i udgangen af den efterfølgende måned.

Du kan tilgå dine medlemskaber ved at trykke her

Hvad sker der, når jeg opgraderer mit medlemskab?

Hvis du vælger at opgradere dit medlemskab til en større vask, så træder ændringen i kraft med det samme. Det betyder, at du med det samme vil se ændringen på dit medlemskab og kan benytte dit opgraderede medlemskab i vaskehallen. Differencen vil blive trukket sammen med den næste månedlige betaling.  

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Bare rolig, vi sidder klar