3 spørgmål og svar i

Fakturering

Hvor kan jeg se mine kvitteringer?

Du har altid mulighed for, at se, downloade og printe alle dine kvitteringer for tidligere og kommende betalinger inde på din erhvervsprofil

Du kan tilgå "Betaling" på din profil, ved at klikke her

Kan jeg få en samlet vaskeoversigt per medlemskab?

Ja, det kan du. På din erhvervsprofil får du et nemt overblik over vaskeaktiviteten, herunder tilkøb og opgraderinger, på dine medlemskaber. Du kan selv vælge hvilket medlemskab du ønsker at kigge på, samt vælge en ønsket periode.

Din fakturakvittering vil fremgå nummerplade opdelt, så du nemt kan se betalingsopgørelsen samt det samlede beløb i alt ekskl. og inkl. moms.

Hvordan betaler jeg som firmakunde hos Wash World?

Vores betalingsløsning er udelukkende via et betalingskort. Det vil sige, at når I opretter et medlemskab hos os, så registrerer I et betalingskort og vi trækker automatisk den samlede betaling hver sidste bankdag i måneden. Dette foregår helt af sig selv, så I ikke skal bekymre Jer om at betale en faktura hver måned manuelt.

Hvis vi ikke kan trække betalingen automatisk, så får I besked med det samme via mail og SMS med en nem guide til hvordan I opdaterer dit betalingskort.