5 spørgmål og svar i

Spørgsmål til betaling

Jeg har modtaget en mail om en "uberettiget vask"

Når en bil der ikke er registreret, bliver vasket ved at man manuelt indtaster en bil, der er registreret og den tilhørende pinkode, får man automatisk tilsendt en mail om en uberettiget vask. Når det sker, betaler man enkeltvaskprisen sammen med den efterfølgende månedlige opkrævning. Det gør vi for at man ikke kan snyde systemet og derved vaske alle mulige biler på ét medlemskab. Den information vi har aflæst og opfanget, står i mailen vi har sendt til dig. Oftest sker det når man har glemt at skifte nummerplade, eller har indtastet den forkerte plade – og derfor er det vigtigt at den rigtige bil står på det medlemskab man har.

Mener du at der er sket en fejl, så skal du selvfølgelig bare kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.

Hvorfor har I trukket to gange på en måned?

Med et medlemskab hos Wash World betaler du forud for dit medlemskab. Betalingen afregnes per kalendermåned og ikke per løbende 30 dag.
Vi trækker derfor betaling for den indeværende måned ved oprettelse af et medlemskab også hvis du tilmelder dig midt på måneden. Ved næste månedlig betaling, vil penge blive trukket på sidste bankdag i samme indeværende måned.

For at se din betalingsoversig kan du klikke her

 

Hvornår trækkes der betaling for mit medlemskab?

Betalingen af dit medlemskab opkræves den sidste bankdag i måneden. Det kan dog forekomme at betalingen hos nogle opkræves med det samme, og andre opkræves den næstekommende bankdag.

 

Min betaling er forkert - hvad gør jeg?

Da du er tilmeldt automatisk betaling, kan du altid tjekke dit kontoudtog for eventuelle fejlbetalinger. Du kan også nemt finde din betalingsoversigt på din profil under "Betaling" og gennemgå din seneste betaling. Har du spørgsmål du eventuelle fejlbetalinger så er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere info.

For at se din betalingsoversigt kan du klikke her

 

Hvor ser jeg min betaling?

Du kan under din profil nemt finde en betalingsoversigt over tidligere og kommende betalinger. Du kan under "Betaling" også nemt se og administrer dine kort oplysninger og kvitteringer.

For at se din betalingsoversigt kan du klikke her

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Bare rolig, vi sidder klar