Herlev - Dynamovej

Live from Herlev - Dynamovej

Bilvask i Herlev

Vores bilvask i Herlev åbnede vi i marts 2014 med fri bilvask abonnement fra kun 69,-/md. Hos Wash World Herlev får du en god bilvask i høj kvalitet. Med et bilvask abonnement har du adgang til alle vores vaskehaller på tværs af hele Danmark – og så endda uden binding! Vores bilvask i Herlev har åbent fra 7-22 alle dage og du har adgang i hele tidsrummet til vaskehallen. I Herlev har vi 2 vaskhaller, så du selv på travle dage har hurtig adgang til vores vaskehal. Vi har effektiviseret hele processen omkring bilvasken, så du kommer hurtigere til og ikke skal holde i kø ved vores vaskehal i Herlev. Vi kan faktisk vaske helt op til 450 biler på en dag. Vasketeknologien er i top, så du altid kommer fra vores bilvask i Herlev med en flot bil til lav pris. Vi bruger udelukkende bløde vaskebørster som de mest skånsomme på markedet.

Køb fri bilvask abonnement

Du kan blive medlem på knappen nedenfor. Det er hurtigt og nemt, og du kan sekundet efter indmeldelse bruge dit abonnement. Når du kommer frem til terminalskærmen, skal du blot trykke på medlemstasten. Vores smarte nummerpladekameraer scanner herefter og finder dit medlemskab. Du har altid mulighed for at opgradere ved terminalen, såfremt du synes bilen skal have en lidt bedre vask lige netop den dag. Vi stræber efter at levere mere end bare en ok bilvask, din bil skal skinne, når du har været en tur forbi Wash World i Herlev. Det er muligt at købe en enkeltvask fra kun 39,-, såfremt et medlemskab ikke er aktuelt. Vi tager imod alle typer betalingskort og du kan let og hurtigt betale – også med Mobile Pay og Apple Pay.

Kør nemt til vores bilvask i Herlev

Vores bilvask i Herlev ligger på Dynamovej 4 som er en sidevej til Gladsaxe Ringvej. Vi er den eneste vaskehal i København, der tilbyder effektiv og billig bilvask fra kun 69,-/md. Du vil opleve at registrering af vask vil være nem, når du vasker hos os. Vi håber at se dig ved vaskehallen, du kan få vist vej til vores vaskehal i Herlev ved at trykke på Google Maps ikonet.
Læs om vores produkter

Find vej

Dynamovej 4, 2730 Herlev

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,0 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,38 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk

Artikler om Wash World

Wash World Herlev åbner