Frederiksværk - Hanehovedvej

Live from Frederiksværk - Hanehovedvej

Bilvask i Frederiksværk

Wash World Frederiksværk åbnede i foråret 2014. Hos os får du en billig bilvask i Frederiksværk i høj kvalitet. Det er muligt at købe bilvask abonnement fra kun 69,-/md. uden binding. Det er en stor succes og vores kunder er meget glade for at kunne holde bilen ren til en fast lav pris. Dit bilvask abonnement virker på tværs af hele Danmark i alle vores vaskehaller, så du kan vaske når du er på farten. Vi ved dog godt, at du formentlig vil vaske bil i din lokale vaskehal i Frederiksværk for det meste. Din Wash World bilvask i Frederiksværk har nemlig 2 vaskemaskiner, så din bilvask oplevelse bliver så nem og effektiv som overhovedet muligt. I Wash World Frederiksværk kan vi vaske helt op til 400 biler om dagen, så selvom vores koncept er populært har du nem og hurtig adgang til din vaskehal i Frederiksværk. Vores vaskehal i Frederiksværk er af verdensførende bilvask maskinleverandør og på tværs af hele Danmark bruger vi udelukkende bløde skumbørster, som er skånsomme for din bil, selv når du kører din bil i vaskehal ofte med fri bilvask.

Her ligger vores bilvask i Frederiksværk

Vores vaskehal i Frederiksværk ligger på Hanehovedvej 49 ved Hundestedvej. Vores bilvask i Frederiksværk ligger ved Uno-X tankstation og tæt på JYSK og Jem & Fix. Vi er den eneste bilvask i Frederiksværk, hvor du kan få fri bilvask abonnement fra kun 69,-/md. – og så endda helt uden binding! Her på siden kan du finde et link, hvor du hurtigt og nemt kan få vejvisning til vores bilvask i Frederiksværk. Du skal blot trykke på Google Maps ikonet, hvorefter du vil blive ledt til vores bilvask. Når du ankommer til vaskehallen, kan du nemt og hurtigt vælge din foretrukne bilvask, hvor der er stor værdi for pengene uanset om din bil skal have en let bilvask eller en mere grundig vask med pleje. Du må blive siddende i bilen under vasken, og vores vaskehal er så smart at du kan vælge din bilvask imens der er en vask i gang i maskinen allerede.

Fri bilvask på abonnement

Du kan læse mere om vores vasketyper på knappen her på siden ”læs mere om vores produkter”. Såfremt du allerede har besluttet dig kan du trykke på ”bliv medlem i dag” her på siden, hvorefter du nemt og hurtigt kan oprette et bilvask abonnement. Dit medlemskab er aktivt med det samme købet er gennemført og du kan køre til vaskehallen og få din bil vasket. Fri bilvask starter fra kun 69,-/md., hvor du har adgang til alle vores vaskehaller i hele Danmark. Hos Wash World får du mere end bare en ok bilvask, vasketeknologien og kvaliteten er helt i top! Ved vaskehallen kan du købe en enkeltvask fra kun 39,-, såfremt det ikke giver mening med en billig abonnementsløsning. Vi tager imod alle typer betalingskort, Mobile Pay og Apple Pay, som fungerer kontaktløst. Dit abonnement kan sættes på pause, såfremt der er måneder du ved du ikke er i landet eller lignende.
Læs om vores produkter

Find vej

Hanehovedvej 49, 3300 Frederiksværk

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,58 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk