Frederikssund - Askelundsvej

Live from Frederikssund - Askelundsvej

Bilvask i Frederikssund

Wash World Frederikssund åbnede i november 2016 med bilvask abonnement fra 69/md. Hos os får du billig bilvask i høj kvalitet. Dit bilvask abonnement kan bruges i hele Danmark i alle vores vaskehaller. Wash World Frederikssund bilvask har åbent 7-22 alle ugens dage. I hele tidsrummet kan du benytte dit bilvask medlemskab. Vores bilvask i Frederikssund er af verdensførende leverandører. Der er hele 2 vaskemaskiner til at sørge for du ikke skal holde i kø, men at du har effektiv og hurtig adgang til din lokale vaskehal i Frederikssund – selv når der er travlt! Vi kan nemlig vaske helt op til 300 biler på én dag. Vi bruger udelukkende bløde skumbørster i alle vaskehaller i Danmark, så du kan få den meste skånsomme bilvask overhovedet muligt på markedet.

Her ligger vores bilvask

Din lokale vaskehal i Frederikssund ligger ved Askelund centret. Vi ligger ved siden af Ingo tankstation, Jem & Fix, Thansen, Jysk i Frederikssund m.m. Wash World Frederikssund er den eneste bilvask i Frederikssund, hvor du kan få ubegrænset bilvask på abonnement i hele Danmark fra 69,-/md. uden binding. Vi har lavet et link, hvor du kan navigere direkte til vores bilvask i Frederikssund ved hjælp af Google Maps. Når du ankommer til vores vaskehal i Frederikssund skal du som medlem blot vælge din bilvask på vores smarte betalingsautomat. Du kan vælge at blive siddende i bilen under vasken, så du behøver faktisk ikke forlade din bil, hvis du som mange af vores andre kunder glædeligt bliver siddende i bilen under hele deres besøg hos Wash World i Frederikssund.

Køb fri bilvask abonnement

Du kan på knappen nedenfor blive medlem nemt og hurtigt. Køb fri bilvask fra kun 69,-/md. og dit bilvask abonnement vil være aktivt med det samme, så du kan roligt køre til vaskehallen med det samme! Du får mere end bare en ok bilvask, vasketeknologien og kvaliteten i en Wash World vaskehal er i top! Såfremt det ikke giver mening med et bilvask abonnement til din lokale vaskehal i Frederikssund og resten af Danmark, kan du købe en enkelt bilvask fra kun 39,- pr. bilvask. Vi tager imod alle typer af betalingskort, hvor du på vores betalingsautomat kan betale med kontaktløst kort, Mobilepay eller Apple Pay.
Læs om vores produkter

Find vej

Askelundsvej 8, 3600 Frederikssund

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,58 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk