Fredericia - Strevelinsvej

Live from Fredericia - Strevelinsvej

Bilvask i Fredericia

Ved udgangen af juni 2018 åbnede Wash World Fredericia. I Wash World Fredericia tilbyder vi ubegrænset bilvask fra 69,-/md. Med et abonnement hos Wash World, kan du vaske din bil lige så mange gange du vil! Vi har åbent hver dag fra 7-22 og du har adgang til vaskehallen i hele åbningstiden – også som medlem!
I Wash World elsker vi billig bilvask og hos os får du en god bilvask i høj kvalitet!

Ubegrænset bilvask i hele landet

Vores bilvask i Fredericia består af 3 vaskehaller side om side. Ved at have 3 vaskehaller på samme lokation, har vi kapacitet til at vaske over 600 biler dagligt, alene i Fredericia – det er effektiv bilvask! Med et abonnement hos Wash World, kan du vaske i alle vores vaskehaller landet over, selvom du nok vil bruge vores vaskehal i Fredericia mest! Du kan derfor nemt få billig bilvask i hele Danmark! Vi har også 2 vaskehaller i Middelfart såvel som 2 vaskehaller i Kolding.
Hvis ikke du ønsker at købe et abonnement, byder vi også på en enkelt billig bilvask, som kan købes fra kun 39,- pr. vask!
I alle vores vaskehaller bruger vi bløde skumbørster, som sikrer dig en skånsom bilvask med markedets nyeste teknologi, så du altid er sikret effektiv og billig bilvask!

Kør nemt til vores bilvask i Fredericia

Du finder vaskehallen på adressen Strevelinsvej 5 ved Løvbjerg Centret Fredericia. Vi har gjort det nemt at finde vej til vores vaskehal i Fredericia! Tryk på Google Maps ikonet ude til højre for at få vist vejen hen til den eneste vaskehal i Fredericia, som byder på ubegrænset bilvask fra 69,-/md!

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen til billig bilvask i Fredericia!

Læs om vores produkter

Find vej

Strevelinsvej 5, 7000 Fredericia

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,55 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk

Artikler om Wash World

Fredericia Dagblad
VLR
DanmarkC TV