Let og effektiv bilvask

Tønder - Ndr. Landevej

24 timer alle ugens dageNdr Landevej 32, 6270 Tønder

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Ndr Landevej 32

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,38mMax hjulbredde: 2,0m
Image

Døgnåben

Image

1 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Tønder

Trænger din bil til en vask, så kør den i vaskehal hos Wash World på Nordre Landevej 32 i Tønder. Her får du en miljørigtig og skånsom bilvask i god kvalitet, da vi anvender den nyeste teknologi. Wash World tilbyder 4 forskellige bilvaske: Basis, Guld, Premium, og Premium Plus. Du kan naturligvis købe en enkeltvask hos Wash World, men du kan også vælge at købe medlemskab, så du kan vaske så mange gange, du vil hver eneste måned for et fast beløb. Wash Worlds vaskehal er beliggende i det nordøstlige hjørne af Tønder lige ved siden af McDonald’s og Burger King. Du kommer let til adressen takket være den gode beliggenhed ved Østre Omfartsvej.

Billig bilvask Tønder

Er du også vild med en skinnende ren bil? Du kan få dit ønske opfyldt på en nem og billig måde med et medlemskab hos Wash World. Du har ubegrænset vask, så snart du har købt medlemskab. Vælg mellem Basis til 69 kr., Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr., og All Inclusive til 229 kr. om måneden. Du kan læse mere om de enkelte vaske og priser på vores hjemmeside. Du får adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning, som er koblet op på dit medlemskab. Det betyder, at du hverken behøver at stå ud af bilen eller have kreditkortet frem. Prisen behøver du heller ikke tænke længe over. Køb medlemskab i dag, og du kan vaske med det samme.

Vaskehal Tønder

Uanset om du vælger den hurtige Basis eller den omfattende Premium Plus, så får du kvalitet for pengene i vores lækre vaskehaller. Du kan op- og nedgradere dit medlemskab, hvis du ønsker det. Det gør du let ved at logge ind med din profil. Her kan du klare alt omkring dit medlemskab – lige fra skift af betalingskort eller nummerplade til at sætte medlemskab på pause.