Let og effektiv bilvask

Kolding - Vejlevej 132

24 timer alle ugens dageVejlevej 132, 6000 Kolding

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Vejlevej 132

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Kolding

Trænger din bil til en vask, så kør ind til Wash World på Vejlevej 132 i Kolding. Vi anvender den nyeste teknologi, der sikrer dig en skånsom, effektiv og økonomisk bilvask. Vi tilbyder 5 forskellige typer af bilvaske: Basis, Guld, Premium, Premium Plus og All Inclusive. Du kan naturligvis nøjes med at købe en enkeltvask, men du kan også vælge at blive medlem af Wash World. Så kan du vaske så mange gange, du vil, hver eneste måned for et fast beløb.

Wash Worlds to vaskehaller i Kolding er beliggende på Vejlevej 132 i den nordvestlige del af Kolding – lige overfor McDonald’s.

Billig bilvask Kolding

Hvis du er vild med en nyvasket bil, så bliver det ikke nemmere eller billigere end med et medlemskab hos Wash World. Basis er vores billigste vask til 69 kr. pr. måned. Herefter kommer Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr. og til sidst All Inclusive til 229 kr. pr. måned. Læs mere om hver enkelt bilvask. Uanset om du vælger den hurtige Basis eller den omfattende All Inclusive, så får du kvalitet for pengene i vores moderne vaskehaller. Der er ingen binding på dit medlemskab, og du kan opsige det frem til d. 20. til udgangen af samme måned. Oprettelsesgebyret er 99 kr.

Bliv Wash World medlem i dag

Når du først har oprettet en profil og er registreret som medlem med din nummerplade og betalingskort, har du ubegrænset bilvask. På din profil kan du i øvrigt klare alt omkring dit medlemskab – lige fra skift af betalingskort eller nummerplade til at sætte medlemskab på pause. Du får adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning, så du behøver ikke engang at stå ud af bilen. Bliv medlem i dag, og du kan vaske med det samme.