Let og effektiv bilvask

Holstebro – Nybo Bakke

24 timer alle ugens dageNybo Bakke 2, 7500 Holstebro

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Nybo Bakke 2

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Holstebro

På Nybo Bakke 2 i Holstebro finder du Wash Worlds vaskehal til personbiler. Vores vaskestation ligger i industrikvarteret i Holstebro lige ud til Herningvej og Ringvejen, så det er let at lægge vejen forbi. Vi har åbent 24 timer alle ugens dage, og vores vaskehaller er klar til at vaske derudaf. Wash World anvender den nyeste teknologi for at sikre dig den bedste service, pris og kvalitet. Vores bilvask er miljørigtig, effektiv og skånsom. Vi tilbyder 5 forskellige typer af bilvask på vores menu, som du kan vælge mellem alt efter behov.

Ren bil giver mere køreglæde

Der er ikke noget som at køre i en nyvasket bil på en flot solskinsdag. En skinnende ren bil øger køreglæden, mener vi her hos Wash World. Så hvorfor ikke gøre det lidt sjovere at være billist med et medlemskab hos Wash World? Som medlem kan du vaske din bil i vores vaskehal i Holstebro så ofte, du vil. Prisen er den samme, uanset om du vasker 1, 2, 3 eller 7 gange på en måned. Du vælger selv hvilken type vask, du ønsker at have abonnement på. Basis er vores billigste vask til 69 kr. pr. måned. Herefter kommer Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr. og til sidst All Inclusive til 229 kr. pr. måned. Læs mere om hver enkelt bilvask. Der er ingen binding på dit abonnement, og du kan opsige det frem til d. 20. til udgangen af samme måned. Oprettelsesgebyret er 99 kr.

Nem Bilpleje i Holstebro

Som medlem har du den absolut nemmeste løsning på din bilvask. Vaskestationen registrerer automatisk dit medlemskab ved at scanne din nummerplade, så du kan køre direkte i vaskehallen. Du skal hverken have kreditkort eller medlemskort op af lommen, og du behøver ikke forlade din bil.