Let og effektiv bilvask

Hillerød - Industrivænget

24 timer alle ugens dageIndustrivænget 3, 3400 Hillerød

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Industrivænget 3

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Image

2 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Hillerød, Industrivænget 3

Bilvask Hillerød

Wash World Hillerød finder du på Industrivænget 3. Vi har 2 vaskehaller og 2 Vask Selv stationer klar til dig og din bil. Som kunde hos Wash World er det nemt og billigt at holde sin bil ren. Vi tilbyder både enkeltstående køb af bilvask samt medlemskab, hvor du kan vaske ubegrænset for et månedligt beløb. Vores fleksible løsning tilgodeser både dig, der vasker bil flere gange om ugen og dig, der kun vasker bil ved særlige lejligheder.

Vask din bil ubegrænset for 69 kr./md.

Med et medlemskab hos Wash World får du en billig og enkel løsning til at holde din bil skinnende ren. Vores billigste bilvask er en Basis vask, som består af shampoo, børstevask og let tørring af din bil. Vælger du Guld vask får du hjulvask og skyllevoks oveni. Premium bilvask giver yderligere undervognsskyl, højtryksskyl og polering af din bil. Premium Plus er med alle ovenstående services og insektrens oveni. All Inclusive er det ultimative produkt, hvor du får alt inclusiv i én vask med b.la. ekstra tørring, sæsonskyl og foam Splash. Priserne er fra 69 kr. og op til 229 kr. pr. måned – og så kan du vaske lige så ofte, du vil.

Vask Selv i Hillerød

Wash World Hillerød råder ikke kun over 2 automatiske vaskehaller. Du kan også vaske din bil med håndkraft, hvis du foretrækker dette. I vores overdækkede vaskehal finder du børster og sæbe til at vaske bilen med. Som afslutning får du en skylning med kalkfrit vand, der minimerer behovet for tørring af bilen. Prisen på Vask Selv er 6 kr. pr. minut.