Farum - Gammelgårdsvej

Live from Farum - Gammelgårdsvej

Bilvask i Farum

Vores 3 vaskehaller i Farum på Gammelgardsvej 84 åbnede i efteråret 2017. Der er kapacitet til at kunne vaske ca. 500 biler på én dag, så tilmeld din bil ubegrænset bilvask i Farum fra kun 69/md. og brug dit bilvask abonnement i stor stil. Vi har allerede mange kunder, som vasker flittigt og får billig bilpleje til deres kære bil. Vores vaskehal i Farum er åben fra 7-22 alle ugens dage, hvor du har mulighed for at bruge dit bilvask abonnement. Hos Wash World i Farum er du sikret mere end bare en ok bilvask, for vores vaskehal i Farum er udstyret med den mest moderne teknologi, som giver dig en effektiv og god kvalitet bilvask og du må sidde i bilen mens maskinen vasker din bil. Vi bruger bløde skumbørster i vores vaskehal, så du får en skånsom bilvask.

Køb fri bilvask i Farum

Vi har Farums nyeste vaskehal og bilvask abonnement er en god løsning for dig der vil holde din bil ren for små penge. Ubegrænset bilvask gælder i alle vaskehaller i Danmark, alle ugens dage i hele åbningstiden 7-22. Køb ubegrænset bilvask fra 69,-/md. på knappen nedenfor, alternativt tager vi imod alle betalingskort, Mobilepay og Apple Pay, så mulighederne er også mange for billig bilvask fra 39 kr. pr. gang.

Her ligger vaskehallen i Farum

Tryk på Google Maps ikonet og få vist vej til vores vaskehal i Farum. Vi glæder os til at vaske din bil i Danmarks bedste bilvask, som ligger tæt på Jem&Fix og Ingo car wash ud til Paltholmvej i Farum.

Læs om vores produkter

Find vej

Gammelgårdsvej 84, 3520 Farum

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,55 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk