Ebeltoft - Færgevejen

Live from Ebeltoft - Færgevejen

Bilvask i Ebeltoft

Vores bilvask i Ebeltoft åbnede i foråret 2017. Der er allerede mange glade kunder, der har bilvask abonnement og kan vaske bil ubegrænset fra 69,-/md. i vores vaskehal i Ebeltoft. Vi elsker billig bilvask. Vask din bil i Danmarks mest moderne vaskehal og mere end bare en ok bilvask mens du sidder i bilen, sparer tid og penge.

Fri bilvask

Du kan købe fri bilvask abonnement uden binding i hele Danmark fra kun 69,- pr./md. på knappen nedenfor. Medlemskabet er aktivt med det samme efter køb, så vask i vores flotte vaskehal og lad den få en overhaling med et bilvask abonnement. Vaskehallen har bløde skumbørster, som er de mest skånsomme på markedet. Vask din bil i Ebeltoft alle ugens dage i hele åbningstiden fra 7-22. Med et bilvask medlemskab kan du vaske bilen i hele Danmark.

Hvis du ikke vil vaske din bil ubegrænset fra kun 69/md., så kan du stadig købe billig bilvask i Ebeltoft fra kun 39 kr. pr. vask.

Find vej til vores vaskehal i Ebeltoft

Vaskehallen ligger ved siden af Jem og Fix og Go’On tankstation på Færgevejen 3, Ebeltoft. Du kan finde vej til vaskehallen i Ebeltoft ved at trykke på Google Maps ikonet. Vi glæder os til at se dig i Ebeltofts bedste vaskehal.

Læs om vores produkter

Find vej

Færgevejen 3, 8400 Ebeltoft

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,58 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk