Aalborg - Gug

Live from Aalborg - Gug

Bilvask i Aalborg, Gug

I juli måned 2018 åbnede vi vores første bilvask i Aalborg, Gug. Vores bilvask i Aalborg blev også blev vores første vaskehal i Nordjylland! På adressen Vissevej 1 har vi vores vaskehal, bestående af 2 vaskemaskiner ved siden af hinanden. Vi byder på ubegrænset bilvask fra kun 69,-/md. En enkelt bilvask fås fra kun 39,- pr. vask, men husk du sparer penge allerede fra nr. 2 bilvask i vores vaskehal i Aalborg. Vores bilvask i Aalborg har åbent alle ugens dage fra 7-22 – også for medlemmer!

Bilvask i hele Danmark

Som medlem i Wash World har du fuld adgang til bilvask, så du kan vaske lige så tosset du vil i alle vores vaskehaller landet over! Du er derfor ikke kun begrænset til at kunne bruge vores vaskehal i Aalborg, Gug. I alle vores vaskehaller har vi bløde skumbørster, som sikrer din bil en skånsom og effektiv bilvask. Herudover anvender vi altid den nyeste teknologi, så du er sikret markedets bedste bilvask ved besøg hos din Wash World bilvask. Blot 4 km. væk fra vaskeanlægget i Aalborg, Gug, har vi yderligere 2 vaskehaller på adressen Otto Mønsteds vej 5 i Aalborg SV. Vi kan med hele 4 vaskehaller i området, vaske mere end 800 biler dagligt i Aalborg. Der er derfor rig mulighed for billig bilvask i Aalborg!

Find vej til vores vaskehal i Aalborg, Gug

Tryk på Google Maps ikonet i højre side og bliv vist direkte hen til vores vaskehal i Gug. Wash World er de eneste i Aalborg, som tilbyder ubegrænset bilvask fra 69,-/md. Forkæl din bil ved at tilmelde dig som medlem allerede i dag ved tryk på knappen nedenunder.

Vi glæder os til at byde dig og din bil velkommen til billig bilvask i Aalborg!

Læs om vores produkter

Find vej

Vissevej 1, 9210 Aalborg, Gug

Tekniske specifikationer

Max højde på 2,6 m.
Hjulbredde max. 2,2 m.
Fra sidespejl-sidespejl: 2,55 m.

Sociale medier

Facebook

Instagram

Presse

Kontakt info@washworld.dk